Nederland

Grote vakantiehuizen Nederland

Meer dan 3.000 grote vakantiehuizen in Nederland te huur!

Op zoek naar een groot vakantiehuis Nederland? Wij hebben meer dan 3.000 grote vakantiehuizen in Nederland te huur.  Bijvoorbeeld grote vakantiehuizen Nederland in Drenthe, Zeeland, Overijssel, Brabant, Gelderland of Zuid Limburg U kunt bij ons onder meer grote vakantiehuizen  in Nederland huren voor een familieweekend, schoolkamp, bedrijfsuitje, bruiloft, familiereünie of vriendenweekend.
Of u nu een groot vakantiehuis in Nederland zoekt voor 20, 30, 40, 50 of 60 personen. Al de grote vakantiehuizen in Nederland die op deze website staan, zijn online te huur.
Ook grote vakantiehuizen in Nederland voor grote groepen. Met name grote vakantiehuizen voor een familieweekend of vriendenweekend. U kunt bij ons een groot vakantiehuis in Nederland huren tot maximaal 80 personen. Zoek en boek uw grote vakantiehuis in Nederland in Europa nu online.

Grote vakantiehuizen Nederland


Grote vakantiehuizen Nederland met zwembad

Bent u op zoek naar een groot vakantiehuis Nederland met zwembad?
We hebben een aanbod van meer dan 50 grote vakantiehuizen in Nederland met zwembad.  Enkele grote vakantiehuizen in Nederland beschikken zelfs over een privé zwembad en enkele over een privé binnen zwembad.  U vindt binnen ons aanbod grote vakantiehuizen in Nederland een groot vakantiehuis met zwembad door te selecteren ( onder faciliteiten ) op "vakantiehuizen met zwembad".  U kunt  per groot vakantiehuis in Nederland bij de informatie lezen of het betrefffende grote vakantiehuis over een binnen zwembad of buiten zwembad beschikt.  U kunt via de link vakantiehuizen prive zwembad Nederland zoeken op grote vakantiehuizen in Nederland met privé zwembad.

Grote Vakantiehuizen Nederland aan zee

We hebben ook een groot aanbod grote vakantiehuizen aan zee in Nederland. U kunt bijvoorbeeld een groot vakantiehuis aan zee huren in Nederland voor 10, 20 of 30 personen.  U vindt grote vakantiehuizen aan zee in Nederland in onder ander Zeeland en Noord-Holland.  Maar ook op de Waddeneilanden en in Zuid-Holland zijn grote vakantiehuizen aan zee te huur.
Indien u een groot vakantiehuis aan zee in Nederland wilt huren, kunt u dit het beste doen via de website vakantiehuis aan zee startpagina.
Op deze startpagina vindt u een overzicht waar u vakantiehuizen aan zee kunt huren en dan met name ook grote vakantiehuizen aan zee in Nederland.

Grote vakantiehuizen Nederland honden welkom

Bent u op zoek naar een groot vakantiehuis in Nederland waar honden welkom zijn?  Een aantal eigenaren van grote vakantiehuizen in Nederland laten ook honden toe in hun vakantiehuizen.  Met name in Drenthe en Brabant vindt u grote vakantiehuizen waar honden welkom zijn.
Ook in België, Duitsland, Italië en Frankrijk zijn grote vakantiehuizen waar honden welkom zijn.
Grote vakantiehuizen in Nederland waar honden welkom zijn, vindt u het eenvoudigst via onze website vakantie met huisdieren.  Op deze website vindt u niet alleen vakantiehuizen waar honden welkom zijn maar ook grote vakantiehuizen waar andere huisdieren worden toegelaten. Zo vindt u er ook grote vakantiehuizen in Nederland met paarden stalling.  Voor een vakantie met paarden in Nederland.
Indien u op zoek bent naar grote vakantiehuizen in Nederland met omheinde tuin, zoek dan eerst op grote vakantiehuizen in Nederland in combinatie met het aantal personen en dan pas op grote vakantiehuizen met omheinde tuin of omheind terrein.

Grote vakantiehuizen Nederland mindervaliden

Bent u op zoek naar een groot vakantiehuis in Nederland welke is aangepast voor mindervaliden?
Een aantal van onze grote vakantiehuizen in Nederland zijn aangepast voor mindervaliden.  Aangepast betekent in dit geval dat er in het grote vakantiehuis Nederland bepaalde aanpassingen gedaan om deze toegankelijk te maken voor mindervaliden.  Aangepaste vakantiehuizen in Nederland hebben vaak een aangepast toilet, een aangepaste douche of badkamer, een aangepaste slaapkamer en soms een aangepaste keuken.  Grote vakantiehuizen in Nederland die volledig toegankelijk zijn voor mindervaliden zijn schaars maar ze zijn er wel.  Dit geldt ook voor aangepaste grote vakantiehuizen in België en Duitsland. Er zijn in Nederland ook aangepaste vakantiehuizen voor grote groepen te vinden.  Bijvoorbeeld grote vakantiehuizen in Nederland voor grote groepen van 20,30, 34, 38 of 40 personen.  Deze grote en aangepaste vakantiehuizen in Nederland zijn meestal alleen rolstoeltoegankelijk en drempelvrij. De badkamers, toiletten en slaapkamers zijn meestal maar gedeeltelijk aangepast voor mindervaliden.

Grote vakantiehuizen in Nederland voor mindervalidenGrote vakantiehuizen Nederland voor familieweekend

Grote vakantiehuizen in Nederland worden vaak geboekt in het kader van een familieweekend.
Familieweekend accommodaties in Nederland en dan met name grote vakantiehuizen in Nederland zijn veel luxe en sfeervol.  Indien u een groot vakantiehuis in Nederland voor uw jaarlijkse familieweekend dan kunt u bij ons kiezen uit meer dan 1.000 grote vakantiehuizen die geschik zijn voor een gezellig familieweekend.

Vooral grote vakantiehuizen in Brabant en Zuid Limburg worden veel geboekt voor een familieweekend.  Met name de groepsaccommodaties en grote vakantiehuizen in Nederland met restaurant en speelgelegenheid voor kinderen zijn zeer geschikt om er een familieweekend te houden. Hierbij kunt u een dergelijke groepsaccommodatie of groot vakantiehuis meestal voor een weekend ( vrijdag tot en met zondag ) of lang weekend ( vrijdag tot en met maandagochtend )  huren.

Vooral grote vakantiehuizen in Nederland met een capaciteit van 20 tot 30 personen worden vaak voor een familieweekend geboekt.  Indien u een familieweekend in Nederland wilt vieren met 2 tot 30 personen en u overweegt een groot vakantiehuis voor 20 tot 40 personen hiervoor te huren, adviseren wij u dit grote vakantiehuis tenminste 6 maanden voor uw familieweekend Nederland te reserveren.  Alleen dan heeft u een redelijke zekerheid dat er een 20-persoons, 30-persoon of 40-persoons familieweekend vakantiehuis in Nederland voor uw gezellige familieweekend beschikbaar is.
Zoek voor uw familieweekend naar grote vakantiehuizen in Nederland met 4 of 5 sterren en geschikt voor een grote groep van 20, 30 of 40 personen.

Luxe grote vakantiehuizen Nederland

Luxe, groot vakantiehuis in Nederland huren?
Er zijn veel luxe, grote vakantiehuizen in Nederland te huur maar veel minder dan bijvoorbeeld in de Ardennen, Frankrijk of Duitsland.   Er zijn in Nederland grote en luxe vakantiehuizen te huur met bijvoorbeeld een sauna en zwembad.  Ook zijn er grote en luxe vakantiehuizen in Nederland te huur met golfmogelijkheid. Kijk ook naar ons aanbod luxe villa's in Nederland. In feite is een luxe villa een zeer luxe en groot vakantiehuis.  Er zijn ook grote en luxe vakantiehuizen en watervilla's te huur in Nederland met eigen aanlegsteiger voor de boot of jachthaven.  Kortom, er zijn ook grote en luxe vakantiehuizen in Nederland te huur.