Belgie

5.000 grote vakantiehuizen België te huur

Indien u een groot vakantiehuis in België zoekt, bijvoorbeeld voor een familieweekend, bruiloft of bedrijfsuitje, zit u bij A Vakanties goed. We hebben meer dan 5.000 grote vakantiehuizen in België te huur. Ook grote vakantiehuizen met zwembad, jacuzzi en sauna. Of u  nu een groot vakantiehuis in België aan de Belgische Kust zoekt, in de Ardennen of in Oost- of West Vlaanderen, met zo veel keuze aan grote vakantiehuizen in België, slaagt u bij ons altijd.
Ook indien u een groot vakantiehuis of groepsaccommodatie voor een grote groep in België wilt huren, heeft u bij ons volop keuze. Ook indien u een vakantiehuis met wifi ( draadloos internet ) zoekt.
U kunt bij ons grote vakantiehuizen in België huren voor groepen van bijvoorbeeld 10, 12, 14 of 20 personen maar ook voor een groot vakantiehuis voor 30, 40 of 50 personen gaan.
Lees hieronder alles over ons unieke aanbod grote vakantiehuizen, groepsaccommodaties en kastelen in België.

Onze grote vakantiehuizen in België

Vriendenweekend België

Ook als u een vriendenweekend in België wilt houden en een groot vakantiehuis zoekt, zijn er bij A Vakanties volop mogelijkheden. Omdat het kenmerk van een vriendenweekend gezelligheid is en er meestal tot in de late uurtjes feest gevierd wordt, is het wel belangrijk een vrienden weekend accommodatie in België te huren welke op een plek ligt waar geen overlast veroorzaak wordt aan anderen. 
Gelukkig zijn er behoorlijk wat grote vakantiehuizen in België te huur die zo liggen dat ze geschikt zijn voor een vriendenweekend. 

Groot vakantiehuis aan Belgische kust huren

Indien u een groot vakantiehuis aan de Belgische kust wilt huren, bijvoorbeeld in de badplaats De Haan, Koksijde of omgeving Brugge, zijn er bij ons ook volop mogelijkheden. De eenvoudigste manier om een groot vakantiehuis of groot appartement aan de Belgische kust te zoeken, is te selecteren op grote vakantiehuizen in België en dan op West-Vlaanderen. U krijgt dan een overzicht van alle grote vakantiehuizen en appartementen aan de Belgische Kust. Zoekt u een groot vakantiehuis of appartement aan de Belgische Kust voor bijvoorbeeld 16, 18, 20 of 30 personen dan vult u bij de zoekopdracht het aantal personen in waarvoor u een accommodatie aan de Belgische Kust zoekt. U krijgt dan een overzicht van alle beschikbare accommodaties aan de kust. U kunt verder ook zoeken naar een groot vakantiehuis, appartement of villa aan de Belgische kust via onze website vakantiehuizen aan zee. U vindt op deze website alleen maar vakantiehuizen, appartementen en villa's welke aan de kust of zee liggen. 

 

Groot vakantiehuis huren op basis van zelfverzorging

Indien u een groot vakantiehuis in België op basis van zelfverzorging wilt huren, huurt u een vakantiehuis met keuken. Nagenoeg alle grote vakantiehuizen in België hebben de beschikking over een goed uitgerust keuken. Meestal gaat het hier om een professionele keuken met oven, magnetron, fornuis, enzovoort. Indien u een bepaalde accommodatie op onze website hebt gezien en wilt weten wat precies de faciliteiten van de keuken zijn, neem dan contact met ons op. Wij vragen dan voor u na of het grote vakantiehuis met keuken geschikt is voor uw uitje of activiteit.

Grote vakantiehuizen België met zwembad

Op zoek naar een groot vakantiehuis in België met zwembad?  Een aantal van onze grote vakantiehuizen en villa's in België hebben de beschikking over een zwembad. Ook met binnen zwembad. Indien u een groot vakantiehuis in België zoekt met zwembad ( kan ook privé zwembad zijn ) kunt u op onze website zoeken op vakantiehuizen met zwembad. U zoekt dan op België en aantal personen.
U krijgt dan een overzicht van alle grote vakantiehuizen in België met zwembad.

Rookvrij vakantiehuis België huren

Steeds meer mensen kiezen bewust voor een rookvrije vakantie en dus een rookvrije accommodatie. Indien u een rookvrij, groot vakantiehuis zoekt, bijvoorbeeld in België, Nederland of Frankrijk, heeft u bij A Vakanties volop mogelijkheden. Bij ieder groot vakantiehuis staat vermeld of het een rookvrije accommodatie betreft of roken is toegestaan.