Annuleringsverzekering

Annuleringsverzekering afsluiten

Indien u een groot vakantiehuis hebt gehuurd, is het wellicht verstandig om een kortlopende annuleringsverzekering of groepsannuleringsverzekering af te sluiten.

De groepsannuleringsverzekering kan afgesloten worden door mensen met de Nederlandse Nationaliteit en mensen die in Vlaanderen wonen.
De kortlopende annuleringsverzekering is bedoeld voor mensen met de Nederlandse nationaliteit. Deze kan helaas niet worden afgesloten door Belgen of mensen met een andere nationaliteit dan de Nederlandse. Voor het boeken van een groot vakantiehuis, zie de website  grote-vakantiehuizen.com van A Vakanties.

Groepsannuleringsverzekering

Indien u met een groep een groot vakantiehuis of groepsaccommodatie hebt geboekt, kunt u ook een groepsannuleringsverzekering afsluiten. De groepsannuleringsverzekering van A Vakanties en Europeesche Verzekeringen is een kortlopende annuleringsverzekering voor grote groepen. U kunt deze groepsannuleringsverzekering online kunt afsluiten! U kunt deze polis ook afsluiten bij een zelf samengestelde reis of vakantie, bijvoorbeeld indien u zelf een groot vakantiehuis, hotels of vliegtickets hebt geboekt. Deze annuleringsverzekering voor grote groepen heeft een wereld dekking in de hele wereld. Beste groepsannuleringsverzekering voor grote groepen. Een groepsannuleringsverzekering met werelddekking

De groepsannuleringsverzekering wordt vaak afgesloten bij een familieweekend of familiereünie.

Dekking groepsannulering
Deze groepsannuleringsverzekering kent onder andere dekking bij overlijden, ernstige ziekte of ernstig ongevalletsel van een verzekerde die tot de groep behoort.
De hele groep kan annuleren als er één verzekerde iets overkomt. 
Als u dus met een grote groep een vakantiehuis of groepsaccommodatie hebt gehuurd en één van de deelnemers wordt ernstig ziek, krijgt een ongeval of komt te overlijden dan kan de hele groep annuleren.

De groepsannuleringsverzekering is ook ideaal bij een groepsreis.

Informatie groepsannuleringsverzekering

Kortlopende annuleringsverzekering

Kortlopende Annuleringsverzekering met basisdekking of All Risk dekking afsluiten.

Een kortlopende annuleringsverzekering is bedoeld voor mensen die een bepaalde vakantie of reis geboekt hebben en zicht willen verzekeren tegen annuleringskosten.
Een kortlopende annuleringsverzekering wordt ook vaak afgesloten na het boeken van een groot vakantiehuis.
Er is ook dekking bij een samengesteld samengestelde reis, bijvoorbeeld als zelf de tickets en hotels hebt geboekt.
U kunt kiezen uit een kortlopende annuleringsverzekering met basisdekking of een uitbebreidere dekking, de All Risk dekking. Op het moment dat u de kortlopende annuleringsverzekering afsluit, wordt uitgelegd wat de mogelijkheden zijn en wat de premie is.
Deze kortlopende annuleringsverzekering heeft standaard een werelddekking en is ook geschikt voor last minute vakanties. Dus ook voor een last minute vakantie kunt u een annuleringsverzekering afsluiten.

U kunt deze  kortlopende  annuleringsverzekering binnen enkele minuten afsluiten.

Kortlopende annuleringsverzekering

Tijdelijke reisverzekering

De tijdelijke reisverzekering kan alleen worden afgesloten met de Nederlandse Nationaliteit. Het is een verzekering die bedoeld is voor één bepaalde vakantie. Helaas kan ( onze) tijdelijke reisverzekering niet worden afgesloten door Vlamingen. Er bestaat ook een tijdelijke annuleringsverzekering. Een ander woord voor tijdelijke reisverzekering is kortlopende reisverzekering.